Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Vanhojen tanssit
Päivä Prinsessana

BEHIND THE SCENES: PROJEKTIPÄÄLLIKÖN AJATUKSIA

KUKA OLET?

Olen Henna Pahkala ja toimin DailyChicin sisällöntuottajana sekä Päivä Prinsessana -tapahtuman projektipäällikkönä.

Vanhojen tanssit

MILLAINEN PROJEKTI ON KYSEESSÄ?

Päivä Prinsessana -tapahtuman ideana on tarjota yhteistyökumppaneidemme avustuksella valitulle osallistujalle nimensä mukaisesti päivä prinsessana vanhojen tansseja varten. Olemme talven aikana etsineet osallistujia, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta osallistua vanhojen tansseihin tai panostaa niihin toivomallaan tavalla. Haku oli auki myös miespuolisille osallistujille, jolloin tapahtuman nimenä olisi ollut Päivä Prinsessana ja Prinssinä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja siitä on tarkoitus tulla vuosittainen tapahtuma.

MISTÄ IDEA SAI ALKUNSA?

Omasta kokemuksestamme tiesimme DailyChicissä kuinka tärkeä tapahtuma vanhojen tanssit nuorille on. Vanhojen tanssit ovat kuitenkin muuttuneet paljon niistä ajoista, kun itse ne tanssimme, ja esimerkiksi pukuun ja kampaukseen käytetään huomattavasti enemmän rahaa kuin ennen. On ymmärrettävää, ettei aina ole mahdollista eikä järkevääkään käyttää vanhojen tansseihin runsaasti rahaa. Päivä Prinsessana -tapahtuman avulla halusimme mahdollistaa osallistujallemme erityislaatuiset vanhojen tanssit siinä tapauksessa, kun tansseihin ei muuten olisi mahdollisuutta panostaa.

MILLAISIA YHTEISTYÖKUMPPANEITA PROJEKTISSA ON MUKANA? 

Yhteistyökumppaneina meillä on tunnettuja muodin- ja kauneudenalan yrityksiä: Puvun osallistujallemme lahjoittaa vuoden hää- ja juhlapukuliikkeeksikin valittu hää- ja juhlapukuliike Niinatar. Jotta puku istuu täydellisesti, tarvittavat korjausompelut tekee korjausompelimo Fitting Room. Osallistujallemme prinsessapäivän arvoisen meikin tekee Porin Sokoksen meikkauspalvelu ja kampauksen loihtii parturi-kampaamo HyväHetki. Blingiä vanhojen tansseihin tuo koruliike Glitter, joka lahjoittaa osallistujallemme korut vanhojenpäivää varten. Loput yhteistyökumppaneista julkaistaan myöhemmin.

OLIKO YHTEISTYÖKUMPPANEITA HELPPO SAADA MUKAAN?

Tällaisen projektin toteuttamisessa yleensä aikaa vievintä on yhteistyökumppaneiden etsiminen, mutta onneksemme Päivä Prinsessana -tapahtuma kiinnosti kovasti yrityksiä ja saimme yhteistyökumppaneita mukaan, joiden kanssa lähdimme innolla toteuttamaan projektia.

Vanhojen tanssit

MITEN HAKUPROSESSI ETENI?

Aloitimme hakuprosessin DailyChicin omilla facebook-sivuilla, sekä laitoimme ilmoituksia esimerkiksi Suomen Lukiolaisten Liiton sivuille. Lisäksi yllätykseksemme esimerkiksi Miss Helsinki 2015 Rosanna Kulju julkaisi ilmoituksen tapahtumasta omilla instagram-sivuillaan, mikä myös tavoitti runsaasti hakijoita.

Ilmoituksessa pyysimme perustelemaan, miksi osallistuja pitäisi valita Päivä Prinsessana -tapahtuman voittajaksi. Hakemusten määrän perusteella oli selvää, että tällaiselle tapahtumalle on kysyntää.

Valitsimme hakemuksista muutaman parhaan, joista lopulta prinsessaksi valikoitui 17-vuotias  Jenina.

MITEN JENINA EROTTUI HAKEMUKSELLAAN?

Jeninan hakemus oli hyvin perusteltu. Jenina kertoi odottaneensa vanhojen tansseja hyvin pitkään, mutta nyt niiden koittaessa sekä aika että budjetti olivat esteenä. Lisäksi Jenina on hyvin aktiivinen harrastus- ja järjestötoiminnassa, hänet pitää kiireisenä esimerkiksi Suomen Lukiolaisten Liiton Lounais-Suomen piirin hallituksen tehtävät.

Jenina osoitti hakemuksessaan työteliäisyyttä ja aktiivisuutta, jota DailyChic erityisesti arvostaa.

MITÄ JENINALLA ON EDESSÄÄN?

Jenina tulee Helsinkiin valitsemaan yhteistyökumppaniltamme Niinattarelta puvun tanssiaisiin, jolloin myös tarvittavat muutokset pukuun tehdään Fitting Room -korjausompelimossa. Lisäksi Jenina käy valitsemassa pukuun sopivat korut Glitteristä ja asusteet muilta yhteistyökumppaneiltamme. Jeninan mukana Helsingissä on DailyChicin kuvaaja ja dokumentoimme tunnelmia ja tapahtuman edistymistä sivuillemme.

Vanhojentanssipäivänä Jenina saa itselleen meikin paikkakunnallaan Porin Sokoksessa. Myös vanhojentanssipäivänä Jeninan matkassa on kuvaajamme, joka kuvaa Jeninan prinsessapäivän edistymistä.

 

Tapahtuman edistymisestä päivitämme jatkuvasti tietoa DailyChicin sivuille, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X