Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
DIY ja Sisustus

SYKSYN SISUSTUSTRENDEJÄ IKEASTA

DailyChic kävi poimimassa syksyn sisustustrendejä Ikeasta. Tästä artikkelista löytyy poiminnat syksyn suurimmista trendeistä.

Syksyllä ollaan selvästi enemmän kotona ja varmaan siitä syystä luonto halutaan tuoda sisälle. Syksyn materiaalit ja värit löytyvät pitkälti menneestä kesästä. Materiaalit kuten kivi, pellava, marmori, juutti ja korkki ovat ihania vastakohtia toisilleen sekä muuhun pehmeään vilttien, mattojen ja tyynyjen rinnalle, joihin päivien kylmetessä halutaan kääriytyä.

Sisustustrendejä Ikeasta

Sisustustrendejä Ikeasta

Perusvärit tulevat materiaaleista itsestään eli harmaata, hiekkaa, mustaa, mutta jos keväällä pinnalla oli sinisen eri sävyt, niin syksyllä tehostevärit löytyvät vihreästä. Seiniin maalataan tehostevärejä vaaleammalla harmahtavalla vihreällä tai intensiivisellä tummanvihreällä, astioista löytyy pirteää mintunvihreää ja valaisimista vihreää sekä terrakottaa. Pehmeitä, lämpimiä sävyjä yhtä kaikki. Valmistaudutaan jo siis kauteen, jolloin sisällä on lämmintä ja ulkona kylmää. Kontrastit ratkaisevat.

Sisustustrendejä Ikeasta

Kuvalähde: Tikkurila

Sisustustrendejä Ikeasta

Jos pitäisi valita yksi värilastu, josta löytyisi tämän hetken päävärit sisustukseen, niin valinta kenties olisi Tikkurilan Kaunis Koti 17: vihreää, terrakottaa, marsalaa ja beigeä. Tätä kannattaa raikastaa ripauksella murrettua keltaista tai oranssia.

Sisustustrendejä Ikeasta

Sisustustrendejä Ikeasta

Sisustustrendejä Ikeasta

Tummempi puunsävy (tiikki) näyttäisi nostavan jälleen päätään. Suurissa määrin sitä ei vielä ole, mutta saa nähdä väistyykö vaalea puu / koivu tuon tieltä syksyn edetessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X