Käytä hashtagia #dailychicofficial

Hei ja tervetuloa blogiini <3

Olen Suvi Saranki, Y-sukupolvea edustava nainen, jonka elämäntehtävänä on kontribuoida tähän kauniiseen maailmaan – teen sen omalla tavallani, jakamalla vinkkejä ja neuvoja hyvään ja tyylikkääseen arkeen. DailyChicistä löytyy eri kategorioita, kuten muoti, kauneus, DIY ja sisustus, ruoka ja juoma, matkustaminen ja syksyllä 2017 avautuva sportti.

Olen kulkenut pitkän matkan itseäni etsiessäni ja selvittäessäni omaa paikkaa tässä maailmassa. Itsensä kehittäminen on ollut aina minulle tärkeää; suurin pelkoni elämässä on paikalleen jääminen. Tämän vuoksi DailyChic.fi -sivustolta löytyy myös Uraboostaus-osio, jonne kirjoittelen uraa koskevia tekstejä joiden avulla pyrin insipiroimaan ja motivoimaan sinua, kaunis lukijani.

Olen työskennellyt urallani eri aloilla, eri positioissa. Urani alkoi vuonna 2013, jolloin työskentelin tuotepäällikkönä yhden kansainvälisen kellomerkin parissa. Olin juuri valmistumassa tradenomiksi ja saanut mielestäni unelmatyön. Kuitenkin työni sisälsi matkustamista erittäin paljon ja koska mieheni (nykyinen ex), asui eri paikkakunnalla, emme nähneet käytännössä koskaan. Päätin luopua työstäni ja muuttaa ex-mieheni kanssa Poriin. Vuonna 2014 työskentelin erään projekin parissa myyntipäällikkönä. Projektin loputtua päätin, että alan toteuttamaan unelmaani yrittäjyydestä ja kävin yrittäjäkoulutuksen, joka antoikin loistavat eväät yrityksen perustamiseen. 2015 vuoden kesällä perustin DailyChic.fin, naisten lifestylemedian ja aloitin kauppatieteiden maisteriopinnot. 2016 syksyllä jouduin uudelleen arvioimaan lifestylemedian toimintaa, sillä en saanut kerättyä tarpeeksi paljon pääomaa toiminnan jatkamiseen. Tästä syystä 2016 vuoden syksy oli DailyChic.fin kanssa hiljainen ja päätin, että jatkan DailyChiciä blogina, johon vain minä kirjoitan. Päätös on ollut siinä mielessä hyvä, että hallinnolliset työt ovat vähentyneet olemattomiin ja saan itse sopia yhteistyöt, kirjoittaa ja kuvata, eli toteuttaa itseäni.

Tällä hetkellä työskentelen finanssialalla ja sen vuoksi, jaan usein rahaa, säästämistä ja sijoittamista koskevia vinkkejä. Lisäksi sivuiltani löytyy osio nimeltään Chic-lifestyle, jonne jaan vinkkejä ylipäätänsä kaunista ja tyylikästä elämää koskien.

Toivon kovasti, että jätät itsestäsi jotain sivuilleni. Se voi olla kommentti, kysymys, linkki. Ollaan yhteyksissä ja tehdään tästä maailmasta hieman kauniimpi ja onnellisempi paikka, yhdessä <3

 

Pystyt seuraamaan minua:

Facebookissa

Instagramissa

Pinterestissä 

LinkedInissä

 

Suvi Saranki

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!