Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Muotimokat
Kauneus ja muoti

5 WORST FASHION MISTAKES

Muotimokat

Muodin ja pukeutumisen ei todellakaan tule olla vakavaa puuhaa, eikä kenelläkään ole oikeutta sanoa, miten juuri sinä haluat pukeutua. Parhaimmillaan muoti on tapa ilmaista itseään ja nauttia sitä kautta tulevasta itsevarmuudesta. Pahimmillaan muotimokat voi taas viedä kaiken itsevarmuuden ja tehdä sinusta epävarman. Nämä muotimokat voidaan kuitenkin välttää, seuraamalla näitä viittä ohjetta; mitä ei missään nimessä tulisi tehdä.

Muotimokat

Ensimmäinen kohta ja ehdoton ei-ei, ovat vaatteet ja erityisesti kengät, jotka tekevät kipeää. Melkein jokaiselta meistä taitaa kaapista löytyä ne yhdet ihanat korkokengät, jotka aiheuttavat jo viiden minuutin käytön jälkeen hirveät rakot jalkoihin. Siitä huolimatta emme malta niistä luopua, vaikka ne eivät loppujen lopuksi tuota meille hyvää mieltä. Mikään, mikä sattuu päällä, on se sitten liian pienet farkut tai vain epämukavat korkokengät, eivät todellakaan tee meistä itsevarmempia.

Muotimokat

Tästä päästäänkin seuraavaan kohtaan, eli vaatteiden käyttämiseen, jotka ovat liian pieniä. Siitä, mitä kokolapussa sanotaan, ei kannata välittää pätkän vertaa. Kokolappu ei kerro, minkä kokoisia me oikeasti olemme ja vaatteita ostaessa kannattaa keskittyä siihen, mikä imartelee omaa vartaloa ja istuu hyvin päälle. Kannattaa myös muistaa se, että vaatteiden todelliset koot vaihtelevat vaatemerkeittäin huomattavasti, riippuen esimerkiksi siitä, mistä maasta vaatteet ovat kotoisin.

Muotimokat

Kolmas yleinen virhe on se, että ostetaan vaatteita, joista ei oikeasti pidetä tai jotka eivät oikeasti sovi muihin jo kotona odottaviin vaatteisiin. Blogien ja sosiaalisen median maailmassa on helppo silmän tottua johonkin vaatekappaleeseen, minkä vuoksi luulee pian tykkäävänsä vaatteesta. Todellisuudessa se jää usein vain vaatekaapin perälle, jos se ei ole oikeasti sinua. Se, että vaate on juuri nyt muodikas, ei ole tarpeeksi hyvä syy ostaa jotain, jos et oikeasti rakasta sitä.

Muotimokat

Edelliseen kohtaan linkitettynä on myös neljäs muotimoka: ostat jotain vain siksi, että se on alennuksessa. Vaikka tuote olisi hyvässä tarjouksessa, ei se tarkoita että se tulisi ostaa. Varsinkaan, jos et ole koskaan ennen edes harkinnut tämän tyyppisen vaatteen ostamista. Klassikkojen ja vaatekaapin kulmakivien ostaminen alennusmyynnistä on suotavaa, mutta rahan sijoittaminen räikeisiin vaatteisiin, joita tiedät käyttäväsi vain kerran tai kaksi, on rahan tuhlausta. Alennusmyynneissä kannattaa miettiä jokaisen tuotteen kohdalla, että keksiikö omasta vaatekaapista ainakin viisi tapaa käyttää sitä, ennen kuin marssii kassalle.

Muotimokat

When in doubt, leave it out. Jos epäilet jotain vaatetta, tai jos se ei tunnu ja näytä hyvälle kotona, ei se tule muuttumaan sellaiseksi ulkona. Todennäköisesti tilanne muuttuu vain pahemmaksi ja tulet koko päivän miettimään vain kuinka epävarmalta olo tuntuu. Varsinkin jos kyseessä on tärkeä tilaisuus tai juhlat, et halua että kaikki huomiosi menee vaatteisiisi, etkä kykene nauttimaan juhlista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X