Käytä hashtagia #dailychicofficial
Grillikausi
Ruoka & Juoma

GRILLIKAUSI ON ALKANUT

Vihdoinkin kesä, aurinko ja grillikausi on täällä! 🙂

Moni miettii jo heti alkuunsa, että kuinkakohan monta lisäkiloa taas kesällä tulee hankittua. Ei kannata stressata ainakaan etukäteen ja hieman miettimällä mitä suuhunsa laittaa voi pysyä entisissä mitoissaan melko helposti.

Grillauksen hienous ja helppous on siinä, että grillata voi melkeinpä mitä vaan hedelmistä ja leivistä lähtien erilaisiin lihoihin ja kaloihin – valinnanvaraa on. Täällä grillikausi on korkattu raikkailla kasviksilla ja vähän vähemmän raikkaalla lihalautasella.

Grillikausi

Grillatun parsan ja kesäkurpitsan maustamiseen riittää öljy ja suola. Niiden kanssa sopii raikas tomaatti-mozzarella-basilika salaatti, joka saa myös päällensä ripauksen oliiviöljyä, mustapippuria ja suolaa myllystä.

Lihalautasen valmistamisessa ei taida juurikaan olla kerrottavaa: avaa paketti, tee makkaraan viiltoja ja grillaa 🙂

Grillikausi

On se vain myönnettävä, että ensimmäinen lautanen näyttää herkullisemmalta ja herahtaa vesi kielelle vaikka lihansyöjä onkin.

Grillikausi

Grilliherkkujen jälkiruuaksi sopii vaikka itse tehty banaanimustikka-jäädyke. Katso resepti täältä!
Nyt nautitaan alkaneesta kesästä ja auringosta – ja kaikista herkuista hyvällä omallatunnolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!