Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Ruoka & Juoma

HERKULLINEN ALKUPALA: BRUSCHETTA

Bruschetta on täydellinen vaihtoehto alkuruoaksi, kevyeksi iltapalaksi tai vaikka tarjottavaksi illanistujaisiin. Bruschetassa yhdistyvät herkulliset tomaatit, rapea leipä, ja kokonaisuuden kruunaa tuoreen basilikan maku. Tämä yksinkertainen herkku on helppo tehdä – näillä vinkeillä onnistut varmasti!

Bruschetta neljälle – tarvitset:

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 3-4 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • Tuoretta basilikaa ruukku
  • 2-3 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 1tl mustapippuria

Aloita hienontamalla tomaatit.

DSC_0297

Hienonna puna- ja valkosipuli ja basilikasta puolet.

DSC_0299

DSC_0301

Yhdistä tomaatti, sipulit ja basilika ja lisää joukkoon öljy. Sekoita ainekset.

Bruschetta ohje

Leikkaa leivät siivuiksi ja paahda ne. Lisää sekoitus paahdettujen leipäsiivujen päälle.

DSC_0325

Muutama vinkki! 

  • Jos mahdollista, niin käytä kirsikkatomaatteja. Kirsikkatomaattien makea maku sopii hyvin bruschettaan.
  • Oliiviöljyn sijasta voit käyttää mausteöljyjä, joissa säilytetään esim. aurinkokuivattuja tomaatteja tai fetakuutioita. Mausteet tuovat lisämakua bruschettaan.

 

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!




X